top of page

Leie av passasjerfly

Vi bistår med leie av fly for små og store grupper. Er du interessert i å leie passasjerfly hjelper vi deg å finne riktig flytype som er skreddersydd til dine behov.

 

Fordelene er mange når du leier et fly gjennom Airbroker AS. Vi samarbeider med alle seriøse flyselskaper i Europa. Du kommer direkte til destinasjonen uten flybytte, og du er selv med på å bestemme avgangstid og dato.

 

Gruppen er samlet hele veien og det er mulighet for å tilpasse opplevelsen etter deres spesifikke ønske, som for eksempel valg av servering, profilering om bord etc. Dere får egen skranke for innsjekking og med mulighet for firmalogo på innsjekkskjermen.
 

Vi har lang erfaring med leie av fly til ulike destinasjoner og alle typer oppdrag, som firmaturer, eventer, sportsarrangementer, messer, mannskapsskifte og lignende.

 

Airbroker bistår også flyselskap med ACMI løsninger.

 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud

Fordelene med å leie eget fly: 

Dere kommer direkte til destinasjonen

Dere kommer samlet frem

Dere bestemmer selv avgangstid og dato

Dere får mulighet til å tilpasse opplevelsen

Firmatur

Vi bidrar gjerne til å gjøre deres firmatur til en vellykket og minneverdig opplevelse.

Vi arrangerer flyvninger for alle mulige gruppestørrelser, og finner den rette flytypen til destinasjonen dere ønsker.

 

Fordelene ved å leie eget fly til firmaturen er at alle kommer frem samtidig og til nærmeste operative flyplass. Dere får dedikerte innsjekkingsskranker, mulighet for catering oppgraderinger samt tilpassing av ønsket profilering om bord. Vi tilpasser reiseplan for å unngå unødvendig bakketranport og overnattinger.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Firmatur

Sportsarrangementer

La oss arrangere flyvningen til deres neste sportsarrangement.

Vi arrangerer fly til den nærmeste flyplassen, og sørger for at dere kommer trygt og godt frem. Spar tid, og unødvendige overnattinger på hotell ved å tilpasse deres reise etter eget behov.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Sport og events

Mannskapsskifte

Vi har lang erfaring med å arrangere mannskapsskifte på kort varsel innenfor fiske-, shipping- og oljeindustrien både i Norge og utlandet.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Crew change
bottom of page