Om oss

Siden starten har Airbroker AS befestet sin posisjon som en ledende aktør på sitt felt. Vår unike evne til å se nye muligheter, gjør oss i stand til å tilby optimale transportløsninger tilpasset individuelle krav og behov.

 

Airbroker AS ble dannet i 1994 og våre flymeglere har lang erfaring innen formidling av flytransporttjenester til ulike kundegrupper. 

Våre flymeglere fungerer både som rådgivere og problemløsere, og bistår i forbindelse med alle formelle og praktiske spørsmål. Samtidig har Airbroker et solid nettverk av seriøse samarbeidspartnere over hele verden. Dette gjør det mulig for oss å koordinere alle oppgaver – både i Norge og i destinasjonslandet –  på best mulig måte. Airbroker overvåker at gjeldende luftfartsbestemmelser følges, og bistår gjennom hele prosessen ved innleie av fly.


Som kunde bestemmer du selv hva som er viktig – enten det er kostnader, tidsbruk eller komfort. Vi i Airbroker vil være kreative problemløsere som tilbyr bransjens høyeste servicegrad. Vi skal levere tjenester som tilfredsstiller kundens spesifiserte krav og forventninger på en slik måte at det er naturlig å vende tilbake til oss.

 

Sammen med deg kommer vi frem til kreative løsninger for akkurat ditt transportbehov.

Hvorfor velge oss:

Kvalitet: Vi har strenge krav til kvalitet, trygghet og sikkerhet

Service: Vi tilbyr fleksible og skreddersydde løsninger globalt

Kunnskap: Vi har lang erfaring med flymegling og høyt kvalifiserte medarbeidere

Tilgjengelig: 24/7/365

Hvem er vi

Andreas Holm

Daglig leder/Eier

Elisabeth Barlaug

Regnskapsansvarlig

 
 

Juridisk Rådgivning

Adv. Ingvild Opøien

Revisjon/Økonomisk rådgivning

MPR Revisjon AS

Airbroker AS

Karenslyst Allè 49

N-0279 Oslo

Org.nr. NO 971 219 270

  • Airbroker Linkedin
  • Airbroker Facebook

Finn oss på sosiale medier

© 2019 Airbroker AS