top of page
iStock-155380716-fly.png

Om oss

Siden starten har Airbroker AS befestet sin posisjon som en ledende aktør på sitt felt. Vår unike evne til å se nye muligheter, gjør oss i stand til å tilby optimale transportløsninger tilpasset individuelle krav og behov.

 

Airbroker AS ble dannet i 1994 og våre flymeglere har lang erfaring innen formidling av flytransporttjenester til ulike kundegrupper. Airbroker AS har siden 2019 vært en del av AS Aircontact.

Våre flymeglere fungerer både som rådgivere og problemløsere, og bistår i forbindelse med alle formelle og praktiske spørsmål. Samtidig har Airbroker et solid nettverk av seriøse samarbeidspartnere over hele verden. Dette gjør det mulig for oss å koordinere alle oppgaver – både i Norge og i destinasjonslandet –  på best mulig måte. Airbroker overvåker at gjeldende luftfartsbestemmelser følges, og bistår gjennom hele prosessen ved innleie av fly.


Som kunde bestemmer du selv hva som er viktig – enten det er kostnader, tidsbruk eller komfort. Vi i Airbroker vil være kreative problemløsere som tilbyr bransjens høyeste servicegrad. Vi skal levere tjenester som tilfredsstiller kundens spesifiserte krav og forventninger på en slik måte at det er naturlig å vende tilbake til oss.

 

Sammen med deg kommer vi frem til kreative løsninger for akkurat ditt transportbehov.

Hvorfor velge oss:

Kvalitet: Vi har strenge krav til kvalitet, trygghet og sikkerhet

Service: Vi tilbyr fleksible og skreddersydde løsninger globalt

Kunnskap: Vi har lang erfaring med flymegling og høyt kvalifiserte medarbeidere

Tilgjengelig: 24/7/365

Hvem er vi

Andreas-Holm-2-kroppet.jpg

Andreas Holm

Daglig leder/Eier

Elisabeth Barlaug

Regnskapsansvarlig

Hvem vi er
Ressurspersoner
bottom of page